Vooral deze periode , dat we veel thuis moeten blijven, ben ik ontzettend dankbaar om een tuin te hebben. Een extra voordeel van deze corona-thuisblijf-periode is dat er meer tijd is om in de tuin (en huis) aan het werk te gaan. Dat is de ze afgelopen weken gebeurd; mijn tuin heeft een upgrade gehad. Zoals veel mij kennen, kan ik erg blij worden van kringloopgelukjes en DIY-projecten. Waarom? Omdat het ten eerste geld scheelt, je dingen een tweede leven geeft en je vaak iets unieks maakt of aanschaft. Kicken toch?

De buitenkeuken is zelf gemaakt door mijn man met hulp van mijn kids. Er stond in mijn tuin een soort overkapping voor het opslaan van hout. Hier maakten wij eigenlijk weinig gebruik van. Wat doen we er dan mee?
In de garage stond nog steeds onze oude eettafel. Te zwaar om naar de stort te brengen. Deze eettafel paste precies tussen de overkaping. De eettafel was de basis voor de buitenkeuken. Ze hebben met hout deze afgewerkt en mat wit geschilderd. Klaar was mijn buitenkeuken. Bij Action heb ik wat accessoires in zwart metaal gekocht, de waterkan had ik al in huis (Kwantum) en de elektrische BBQ is ook van Action. Deze werkt perfect voor een miniprijs.

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.